Acah acah good

abuzarahh
Contributing Citizen ✪

Acah acah good

Kekadang nampak di commend yg mana baru pakai unifi mobile..bil melambung bulan pertama,normallah kan,dulu ada advance payment..ni sah sah dari prepaid ke postpaid rasanya...dalam malaysia ni,pergilah cari mana satu wifi terbaik yang korang leh dapat melainkan unifi..bukan nak jet ke apa,kalau sikit problem,call je 100.esok staff tm dah terpacak depan umah..klu ko amik pakej 100mbps,waktu mana je baik peak hour ke apaker,line maintain,ko try la pakai telco lain,kalau blh dapat selaju n sestabil line unifi,aku xpercaya...ko buat lah promosi bagai telco lain dalam gunung ke dalam hutan ke,dah nama pkai gelombang,tetap gelombang,ni sah sah pkai kabel,ko cocok ko guna sampai masa ko bayar dah selesai..xkan ada masalah..kalau ada pon skit2..itu pon boleh selesai ngn reset..ko xbayar bil macam karenah plak..itulah inilah..maaf

1 REPLY 1
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Acah acah good

Boleh kami tahu apa masalah yang anda hadapi ya?