cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Padan muka aku kena block komen dan msg kat FB unifi and the geng termasuk TM group..

Contributing Citizen ✪✪✪

Padan muka aku kena block komen dan msg kat FB unifi and the geng termasuk TM group..

dah dapat top fan.. tapi akhirnya kena banned oleh page unifi dan TM.. 

tolong la unifi, release la saya dlm FB tu.. saya dah insaf lepas dengar khabarbaik TM ni.. pleaseeee unifi sayang..HeartHeartHeart

3 REPLIES 3
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Padan muka aku kena block komen dan msg kat FB unifi and the geng termasuk TM group..


@sbslash wrote:

dah dapat top fan.. tapi akhirnya kena banned oleh page unifi dan TM.. 

tolong la unifi, release la saya dlm FB tu.. saya dah insaf lepas dengar khabarbaik TM ni.. pleaseeee unifi sayang..HeartHeartHeart


Laaaa... tuan tanah tak dengar keluhan sy ke..

Distinguished Citizen ✪

Re: Padan muka aku kena block komen dan msg kat FB unifi and the geng termasuk TM group..

apa yang anda buat sampai kena block tu? boleh share kat sini tak?
Highlighted
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Padan muka aku kena block komen dan msg kat FB unifi and the geng termasuk TM group..


@sbslash wrote:

@sbslash wrote:

dah dapat top fan.. tapi akhirnya kena banned oleh page unifi dan TM.. 

tolong la unifi, release la saya dlm FB tu.. saya dah insaf lepas dengar khabarbaik TM ni.. pleaseeee unifi sayang..HeartHeartHeart


Laaaa... tuan tanah tak dengar keluhan sy ke..


@sbslash ...Itulah terlajak perahu boleh diundur..Terlajak kata buruk padah ye. Lesson learn ya. Anyway boleh refer ini https://www.tm.com.my/TMSocialHub/Pages/RulesOfEngagement.aspx

 

Just behave & ikut Rules of Engagement...Mana tahu unifi terbuka hati untuk terima u semula. Cool! Continue support unifi ya!