cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Realme Phone support volte

SOLVED
Xanos1
Contributing Citizen ✪

Realme Phone support volte

Hai semua.. ada tak di sini yang guna phone realme yang xde dalam list compatible phone unifi list tapi support volte..

3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: Realme Phone support volte

Hai @Xanos1 ,

 

Realme apa tu? Phone saya juga tak ada dalam list tapi support VoLTE. Anda boleh cuba dulu masukkan simcard unifi kawan2 ke dulu, try masukkan ke phone anda.


Xanos1
Contributing Citizen ✪

Re: Realme Phone support volte

bossku masalahnya kalau nak beli phone baru takut pulak nanti tak support...mana tahu dalam forum ni ada yang dah beli phone baru and boleh support volte lebih-lebih lagi realme yang banyak model baru keluar..

remstr
Mayor

Re: Realme Phone support volte

Hai @Xanos1 ,

 

Betul. Tapi jika VoLTE adalah apa yang anda memang nak, anda boleh cari forum di fb untuk pengguna phone seperti anda itu sebelum beli phone tersebut.