cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SEMAKAN AKAUN

Highlighted
Contributing Citizen ✪

SEMAKAN AKAUN

Salam, saya ada beberapa akaun unifi, satu unifi mobile dan dua unifi internet.

saya ingin tahu detail semua nombor akaun yang saya ada kerana saya tidak dapat membuat semakan bil pada apps. unifi mobile saya telah di barred dan saya tidak dapat membuat bayaran sejak 2 bulan yang lalu. Masalah ini telah menggangu urusan-urusan penting saya. 

7 REPLIES 7
Highlighted
Mayor

Re: SEMAKAN AKAUN

Hi,

 

Dah cuba masuk dalam selfcare? Kalau belom boleh cuba klik link kat bawah ni

https://mobile.unifi.com.my/home/whats-new

 

Jika lupa password boleh klik pada 'forgot password' dan verify dekat email.

 

Boleh cuba dulu dan nanti bagi feedback balik ya. Harap membantu

 

 

 

Highlighted
Mayor

Re: SEMAKAN AKAUN


@JaafarSalleh wrote:

Salam, saya ada beberapa akaun unifi, satu unifi mobile dan dua unifi internet.

saya ingin tahu detail semua nombor akaun yang saya ada kerana saya tidak dapat membuat semakan bil pada apps. unifi mobile saya telah di barred dan saya tidak dapat membuat bayaran sejak 2 bulan yang lalu. Masalah ini telah menggangu urusan-urusan penting saya. 


Hai @JaafarSalleh , download myunifi app je, dalam tu dia akan list semua service dengan TM.


Highlighted
New-in-Town ✪

Re: SEMAKAN AKAUN


@JaafarSalleh wrote:

Salam, saya ada beberapa akaun unifi, satu unifi mobile dan dua unifi internet.

saya ingin tahu detail semua nombor akaun yang saya ada kerana saya tidak dapat membuat semakan bil pada apps. unifi mobile saya telah di barred dan saya tidak dapat membuat bayaran sejak 2 bulan yang lalu. Masalah ini telah menggangu urusan-urusan penting saya. 


 

Highlighted
New-in-Town ✪

Re: SEMAKAN AKAUN

Akaun unifi mobile sye x bole buka...bole sye renew akaun sye ke...

Highlighted
Mayor

Re: SEMAKAN AKAUN

Hai @Muhamadsyukri ,

 

Apa maksud tak boleh buka tu?

Kena terminate ke?


Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: SEMAKAN AKAUN

 
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: SEMAKAN AKAUN

Nak semak no akaun saya