Wiring Unifi | Repair wiring

akmalismail
Contributing Citizen ✪

Wiring Unifi | Repair wiring

Location: Selangor ,kuala lumpur 

 

kami sedia membantu anda dalam menyelesaikan masalah cable unifi anda.sekiranya anda ingin repair cable atau mengubah laluan dikawasan dan dalam rumah anda.mungkin anda mengalami kesukaran dalam mencari kontraktor yang mahir dalam bidang fiber optic ini.kami telah mengikuti kursus yang disediakan oleh pihak tm serta memiliki sijil2 keselamatan dan penyelengaran fiber optic ....hubungi saya ditalian 0143282583 .sebut harga akan diberitahu setelah penilaian dibuat....kami akan datang dahulu untuk melihat keadaan sekitar sebelum meberitahu harga.semua jenis piping  boleh dilakukan. 

 

http://wasap.my/60143282583/sayanaktanya

5 REPLIES 5
remstr
Mayor

Re: Wiring Unifi | Repair wiring

Hai @akmalismail ,

 

Anda kontraktor TM ke? Bukan apa, kami disini nak elakkan apa apa perkhidmatan yang berpotensi untuk jadi scam atau penipuan.

 

Jika anda betul2 kontraktor TM, boleh refer di list of contractor yang berdaftar di sini.

Adakah company anda tersenarai?


akmalismail
Contributing Citizen ✪

Re: Wiring Unifi | Repair wiring

Ye tuan, syarikat saya berkerja tersenarai... saya bagi info supaya dapat membantu serba sedikit masalah yang di hadapi dari pelanggan unifi..

 

maaf tuan kalau cara saya tidak betul... saya salah seorang installer unifi yang bekerja telah lebih 7 tahun

dan selama ini ramai pelanggan dalam comunity ini telah pun saya selesai kan..

remstr
Mayor

Re: Wiring Unifi | Repair wiring

Hai @akmalismail ,

 

Kalau macam tu kami ucapkan terima kasih ya atas sumbangan anda.

Teruskan menolong customer dalam ni ya Smiley Happy


Sunmuganathan75
New-in-Town ✪

Re: Wiring Unifi | Repair wiring

Hi, cable unifi rumah saya telah diputus dan tidak dijalankan.

aare
Sheriff

Re: Wiring Unifi | Repair wiring

Hai Sunmuganathan75.

Saya cadagkan anda untuk terus membuat aduan pada pihak sokongan pelanggan unifi berkenaan isu tersebut. Biasanya pihak mereka akan buatkan laporan untuk bantuan pihak teknikal.

 

Terdapat beberapa saluran untuk menghubungi pihak mereka, anda boleh layari laman web https://unifi.com.my/support/contact-us