cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

bila nak kurang harga pakej unifi

SOLVED
Highlighted
New-in-Town ✪

bila nak kurang harga pakej unifi

aya ambil plan unifi 30mbps tahun lepas, harga rm129 sebelum gst.

 

lepas takde gst, sst pula muncul, tiap2 bulan bayar rm148+, tak tau apa yang bertambah. dengar cerita kerajaan ph cakap nak double speed half price, sampai hari ini pun takde apa2, yang tau tiap2 bulan bayar rm148+, dah tu servis broadband haprak, banyak kali complain, takde perubahan. alasan copper wire, line tak akan laju.... serious lah wei, saya bayar rm148+ untuk line teruk tapi new customer dapat layanan istimewa dan harga murah.... dengan harga rm79. Tahun lepas TM cakap tengah upgrade, upgrade apa, kencing existing customer saja sampai sekarang

 

dah 5 bulan bayar rm148++ untuk pakej asal rm129, customer service tak boleh harap, line broadband salahkan copper wire, bila saya boleh free terminate??? nak apply pakej baru dengan harga murah atau ambil maxis broadband saja

1 REPLY 1
Upholding Citizen ✪✪

Re: bila nak kurang harga pakej unifi

Hi @kawan,

Serious ke mahal? Owh member2 ramai yang dah dpt free upgrading. U dah try check ur status for free upgrading ke? Can check thru care@unifi app or unifi portal at unifi.com.my

Cer la check dulu mana tahu ur service has been upgrade or will be upgrading.

Anyway u can refer article kat sini juga https://community.unifi.com.my/t5/unifi-Tips-Guides/unifi-portal-unifi-com-my-tips-and-guides/m-p/17...

Cool!