cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

hotline 100 tu wujud lagi ker

SOLVED
Contributing Citizen ✪✪✪

hotline 100 tu wujud lagi ker

nape lama sangat dok nunggu ni

8 REPLIES 8
Contributing Citizen ✪✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

Wujud. Tapi sejak kebelakangan ni banyak layan live chat. Cer cuba:

https://livechat.tm.com.my/AskTM/Ijoin/asktmwidget.html?newWindow=Y

So far so good.

Tags (1)
Contributing Citizen ✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

Sy pernah cuba complain dekat FB unifi juga. So far cepat juga dia reply. www.facebook.com/weareunifi 

New-in-Town ✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

wujud,

smlm dh call.. ok respend from them.

 

Contributing Citizen ✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

alternatively, you may contact TM via Live Chat

 

unifi.com.my/chat

 

it's faster + free

 

Life made easier Smiley Happy

Contributing Citizen ✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

Alternative to 100 - care@unifi

Must try, since senang sgt compared to calling 100

Contributing Citizen ✪✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

care@unifi banyak membantu saya manage account. Baru perasan ada Live Chat function dalam tu. Cayalah.
Mayor

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

Terbaik la  farz

Kasi layanzz Live Chat. Cool!


Contributing Citizen ✪✪✪

Re: hotline 100 tu wujud lagi ker

wujud lagi tuan, tapi kalau nak ke live chat pun boleh, cuma kalau ade masalah ape2 nak belajar atau issue boleh je tanya2 kat sini.. ramai pakar2 boleh bantu :-)