cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

janji tak serupa bikin

Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

janji tak serupa bikin

rasa nak marah memang mebuak2... aku langgan package 300 mb, tapi bila buat speed test tak pernah nak mencecah 100 mb... hampeh... guna unifi mobile pun sama... line dah makin teruk tak sama macam webe dulu... pls la TM, jgn sampai pengguna lari cari provider lain... 

3 REPLIES 3
Highlighted
Mayor

Re: janji tak serupa bikin


@zamm wrote:

rasa nak marah memang mebuak2... aku langgan package 300 mb, tapi bila buat speed test tak pernah nak mencecah 100 mb... hampeh... guna unifi mobile pun sama... line dah makin teruk tak sama macam webe dulu... pls la TM, jgn sampai pengguna lari cari provider lain... 


Hai @zamm , boleh share buat speedtest dengan apa tu? Boleh share result sini?


Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Re: janji tak serupa bikin

Your speed test has finished. Your ping result is 5. Your jitter result is 1. Your download result is 83.9 Mbps. Your upload result is 52.1 Mbps.
Test your internet speed
Test results
PING
5
ms
JITTER
1
ms
DOWNLOAD
83.9
Mbps
 
 
UPLOAD
52.1
Mbps
 
 
 
Telekom Malaysia Berhad Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
 
TM 115.133.127.42
 
 

All trademarks of Ookla, LLC, including Speedtest®, are used under license.

Highlighted
Mayor

Re: janji tak serupa bikin


@zamm wrote:
Your speed test has finished. Your ping result is 5. Your jitter result is 1. Your download result is 83.9 Mbps. Your upload result is 52.1 Mbps.
Test your internet speed
Test results
PING
5
ms
JITTER
1
ms
DOWNLOAD
83.9
Mbps
 
 
UPLOAD
52.1
Mbps
 
 
 
Telekom Malaysia Berhad Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
 
TM 115.133.127.42
 
 

All trademarks of Ookla, LLC, including Speedtest®, are used under license.


Dah guna laptop/pc cucuk dengan cat6 punya kabel?

 

Jika dah, boleh livechat dengan dorang untuk pemeriksaan lanjut.