cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

laptop acer

PennyHundley
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

Thank you so much for this information buddy. Glad to read your replies here. 

Chaol76
New-in-Town ✪

Re: laptop acer

3/9 order

6/10 komplen 

2/11 komplen lg. Baru nak bg order no konon dh buat order 7/10. Lepas komplen.. asal kunon 2nd team nk  call inquiry.. 

Pastu suruh tunggu 30 hari lagi masa bekerja.. hahaha betul laa tm ni . Uols rasa uols masih under gov ke?

Check balik offer tu. 

Asal tulis 2minggu

Pasti agen ckp 30hari lepas tu 30 hari bekerja.. mana satu entah . Ada ckp ada x ada cakap x ada lah.  Senang.. 

Look fwd on 17th.. better ada lah sebelum aku tabur lagi.. nasib ko laa ejen oi

 

 

 

Stayer
New-in-Town ✪✪

Re: laptop acer

Laptop dh smpai ke?

saiful2746
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

tak sampai pun lagi..dah lebih 30hari berkerja..bagi no tracking tapi bilan search tiada barang pun..bill dah kena caj,tapi barang tak ada..kena scam dengan unifi punya laptop..jom lah kita report tribunal @@kpdnkk 

fatthulhanif
New-in-Town ✪

Re: laptop acer

i got the same problem as you all.  i havent received my LG tv yet.  this is my 3rd month with unifi and never miss to pay the bill (unifi + tv).   TM responses so ****.   already lodged reports for 7th times (forgot already, too many reports to them)

Gandi
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

saya jugak.. order pada 02/10/21. sampai sekarang tak ada devie laptop tiba kat umah. agent dah bagi tracking number, sampai sekarang i semak ia menunjukkan tiada rekord pulak.. hairan betul.. rasanya i kena tunggu sampai tahun depan kot.. 

Gandi
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

omg.. 7th times lodged report?

Gandi
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

tak sampai sampai pun.. 

saiful2746
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

ada sesiapa yg dah dpt laptop ke???cer kabo

DebraGrisham
Contributing Citizen ✪

Re: laptop acer

Not bad. I also have good experience with Acer Laptop.