cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

macam nak check bill terkini

SOLVED
Contributing Citizen ✪

macam nak check bill terkini

sekarang bill dah tak samapi ke tangan saya.

 

adakah sekarang dia by email?

 

 

3 REPLIES 3
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: macam nak check bill terkini

kenapa saya tak dapat bil bulan ini.tilong emailka asap

email add : aanuarbinaman@yahoo.com

Sheriff

Re: macam nak check bill terkini


@wanhamidah83 wrote:

sekarang bill dah tak samapi ke tangan saya.

 

adakah sekarang dia by email?

 

 



Hi @wanhamidah83 

 

Nak check bill boleh guna myunifi app je. mudah. boleh refer sini

 

 

 

kudos.png

Sheriff

Re: macam nak check bill terkini


@asnahbintiali wrote:

kenapa saya tak dapat bil bulan ini.tilong emailka asap

email add : aanuarbinaman@yahoo.com


Hi @asnahbintiali 

 

Maaf ye, kat sini kami tak boleh nak bantu untuk email kan bil anda. Apa yang boleh saya sarankan awak boleh guna myunifi app. Boleh refer panduan di sini

 

 

kudos.png