cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

macam nak check bill terkini

SOLVED
Highlighted
Contributing Citizen ✪

macam nak check bill terkini

sekarang bill dah tak samapi ke tangan saya.

 

adakah sekarang dia by email?

 

 

3 REPLIES 3
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: macam nak check bill terkini

kenapa saya tak dapat bil bulan ini.tilong emailka asap

email add : aanuarbinaman@yahoo.com

Highlighted
Mayor

Re: macam nak check bill terkini


@wanhamidah83 wrote:

sekarang bill dah tak samapi ke tangan saya.

 

adakah sekarang dia by email?

 

 



Hi @wanhamidah83 

 

Nak check bill boleh guna myunifi app je. mudah. boleh refer sini

 

 

 

Highlighted
Mayor

Re: macam nak check bill terkini


@asnahbintiali wrote:

kenapa saya tak dapat bil bulan ini.tilong emailka asap

email add : aanuarbinaman@yahoo.com


Hi @asnahbintiali 

 

Maaf ye, kat sini kami tak boleh nak bantu untuk email kan bil anda. Apa yang boleh saya sarankan awak boleh guna myunifi app. Boleh refer panduan di sini