Congratulations to #unifitanahpusaka winners!

remstr
Mayor

Congratulations to #unifitanahpusaka winners!

#khabarbaik Ingat tak our #unifitanahpusaka contest hari tu?

 

Semua pemenang-pemenang contest #unifitanahpusaka akan diterbangkan ke Manila bagi menyaksikan upacara pembukaan SEA Games 2019 #2019SEAGames nanti!

 

Nantikan live update dari kami ya!

 

EKcNBa4U8AAfozZ.jpg


1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: Congratulations to #unifitanahpusaka winners!

#khabarbaik On behalf of the unifi team, we do hope that all of our #unifitanahpusaka winners akan enjoy the #2019SEAGames Opening Ceremony malam ini.

 

Ye lah... Selalunya kita tengok di TV je... Hari ni, kita berpeluang pulak nak tengok depan-depan.

We hope that you'll enjoy the show and proud to be part of this!

 

70257217_10158227090303881_644427308387532800_n.jpg76968590_10158227090383881_5550449570208546816_n.jpg77235056_10158227090258881_3146435226494828544_n.jpg79206005_10158227090178881_2761975532550619136_n.jpg