cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pakej Remaja Keluarga Malaysia

sarima74
Contributing Citizen ✪

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia

camana nak register

mtar99
Sheriff

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia

@sarima74  Anda boleh daftar di apps mobile@unifi.  Boleh check di link ni https://community.unifi.com.my/t5/Product-and-Service/Pakej-Remaja-Keluarga-Malaysia/td-p/64541

mohdjafri1079
Contributing Citizen ✪

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia


@remstr wrote:

Hi there,

 

Today i will share with you guys this new unifi Mobile BEBAS promotion, Pakej Remaja Keluarga Malaysia!

 

pakejremaja.PNG

The promotion period runs from 15th October 2021 until 15th April 2022.

 

PAKEJ REMAJA KELUARGA MALAYSIA is a limited-time offering initiated by the Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC), supported by unifi and other telcos in Malaysia.

 

This initiative is intended to specifically assist youths and students with regards to their mobility data access.

The offering is a 20GB LTE data pass for unifi Mobile #BEBAS prepaid users with a 90-day validity period at the price of RM30.

Once the quota has been used up, basic internet at the speed of 64kbps will be available to the users.

 

How to get this?

 

As usual, you can purchase it via mobile@unifi app.
Note: Please make sure that you have sufficient account balance before making a purchase.

 

That is it guys. You can enjoy this starting today. Read the FAQ & T&C below to know more.

 

 

Click here for FAQ

Click here for Terms & Conditions

 


 

Dan01559570
New-in-Town ✪

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia


@Yusfariza wrote:

Hai.. bagaimana saya nk dapatksn pakej ini. Dalam masa yang sama saya hendak kekalkan nombor sedia ada.


 

azeotrope
Sheriff

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia

Hai @Dan01559570 Bagi langganan pelan ini anda boleh muat turun melalui apps "mobile@unifi". Anda boleh semak sini untuk maklumat lanjut, https://home.unifi.com.my/personal/mobile/bebas

GUNDIBUAK
Contributing Citizen ✪

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia

Can i pay later

Ch11
Contributing Citizen ✪

Re: Pakej Remaja Keluarga Malaysia

Saya telah membeli pakej remaja kali ke-2 , tetapi sejak 2/5/22, speed LTE saya dlm pakej ni telah dihadkan kpd 0.1mbps. 
No rujukan kes : CAS-220503-463610
Utk makluman pihak tuan/ puan, kelembaban Ini TIDAK berlaku apabila saya guna pakej Bebas daily Atau 2 hours dengan sim kad yang sama, phone yang sama, pelbagai lokasi yang sama. Apn  pun saya dah berkali -kali reset.

Aduan Ini pun saya telah kemukakan sejak 2/5/22, dapat nombor rujukan kes pada 3/5/22. Hari ini dah 11/5/22 tetapi saya masih tidak dapat maklumbalas daripada pihak unifi Atau cara penyelesaian daripada pihak unifi.

Adakah saya yang perlu beli pakej Bebas monthly / daily / 2 hours di samping pakej remaja saya yang masih aktif dan berkuota? Kalau macam tu, bolehkah pihak unifi memberi pampasan atas baki 13G high speed data yang saya tidak dapat guna atas sebab pihak unifi gagal menyelesaikan masalah saya ?

Diharap masalah yang dinyatakan dapat diselesaikan dengan cekap dan adil utk kemudahan pengguna.