cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

All channels FREE starting 19 March to 28 April 2020!

remstr
Mayor

All channels FREE starting 19 March to 28 April 2020!

Hi guys!

 

Korang mintak ni kan? Dan korang akan dapat start besok! Semua channel free untuk semua pelanggan unifi TV!

 

Bermula esok tau, jangan duk refresh je harini penat nak menjawab nanti LOL.

 

90226890_10158537283363881_5730665448760934400_o.jpg

 

Jadi @al-walid99 @IzatFuad apa macam? OK tak ni?

 

Mohon hebahkan kepada seramai mana mungkin ya. You alls can share this via fb or twitter, let Malaysian know.

 

Stay at home, stay safe.

 

Chow!


15 REPLIES 15
Bernicelow
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

bestnya....CINEMA dah tutup, bolehlah I tengok wayang kat umah....

remstr
Mayor

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!


@Bernicelow wrote:

bestnya....CINEMA dah tutup, bolehlah I tengok wayang kat umah....


betul tu @Bernicelow Smiley Happy


beruangpanda
Distinguished Citizen ✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

akhirnyaaaaa.. tak sabar tggu esok.

 

IzatFuad
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

Yeay!!! Good news! Thank you TM. Akan share this good news dkt medsoc
al-walid99
Distinguished Citizen ✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

admin...sya dh beritahu pada semua di group telegram. semua bertepuk tangan. tanda gembira.

astro cuma buka ch movies saja tapi unifi tv membuka semua ch premium unifi. unifi memamg prihatin.

al-walid99
Distinguished Citizen ✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

admin..

apa yg terjadi nie, tak ada pun free ch yg di janjikan. ch yg tk berlanggan masih bergelap. tertera please subscribe this channel. admin minta unifi tv check semula. nti pelanggan unifi mengamuk sbb seperti di permainkan saja.

admin please...

remstr
Mayor

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!


@al-walid99 wrote:

admin..

apa yg terjadi nie, tak ada pun free ch yg di janjikan. ch yg tk berlanggan masih bergelap. tertera please subscribe this channel. admin minta unifi tv check semula. nti pelanggan unifi mengamuk sbb seperti di permainkan saja.

admin please...


Hai @al-walid99 , jangan risau. Cuba restart kejap. Tadi memang ada org report tak dapat masuk tapi sekarang all is well.

 

Cuba ya.


IzatFuad
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

Try to restart your stb to watch unifi premium.tq
remstr
Mayor

Re: All channels FREE starting 19 March to 31 March 2020!

Ya betul tu @IzatFuad ,

 

Pada yang masih belum dapat, kemungkinan mereka adalah bukan pengguna unifi (login melalui fb, atau akaun lain)