BBC player

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

BBC player

Ramai pelanggan ultimate terkesan tidak dapat mainkan BBC PLAYER sejak minggu lepas lagi. Bila di mainkan, akan di minta sign in. padahal sebelum ini sudah di sign in. rata rata mengeluh kerana tidak dapat lagi mengikuti siri siri menarik yg hanya terdapat di dalam BBC PLAYER sahaja.

sila anda updatekan bbc player anda di google play store di unifi plus box anda. pastikan anda sign in menggunakan wifi unifi sahaja. tidak boleh menggunakan data.

Jika masih gagal juga, anda screenshoot IP address anda, sertakan juga username unifi anda dan juga nombor telefon untuk di hubungi. Pihak team unifi akan membuka sekatan id anda agar anda boleh menonton semula BBC PLAYER anda.

4 REPLIES 4
sivasankarss
Contributing Citizen ✪

Re: BBC player

Tq bro. Boleh tolong share email address unifi tv bro? 

sivasankarss
Contributing Citizen ✪

Re: BBC player

Dah boleh pakai. Saya clear-kan data dan cache kat setting utk BBC Player. Lepas tu, bila kita tekan app BBC Player , dia akan minta kita sign-in dgn Unifi and then dah boleh tengok balik semua video macam biasa 

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: BBC player

ok le kalau anda sudah boleh menonton semula. kemungkinan di sbbkan bug pada aplikasi bbc player.

Ada juga yg id di sekat. kerana itu perlu emailkan pada team unifi untuk mereka membuka sekatan id.

sivasankarss
Contributing Citizen ✪

Re: BBC player

Tq bro🙏🏼🙏🏼