Bein Sport Content

Hudda1
Contributing Citizen ✪

Bein Sport Content

Saya ingin mendapat kepastian, adakah semua content dalam Bein Sport ini boleh ditonton menggunakan ID Unifi kerana saya cuba stream Roland Garros Live atau pun ulangan Game tetapi tidak dapat. Saya terpaksa login ID sendiri & melanggan selama sebulan untuk menyaksikan perlawanan Tennis ini. Saya telah membuat email kepada support pihak Bein Sport tetapi jawapan mereka supaya merujuk kepada Unifi Team.Boleh saya dapatkan penjelasan dari unifi team?

3 REPLIES 3
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Bein Sport Content

Bein Sport Channel 1 dan 3 sahaja yg boleh di tonton menggunakan id unifi anda. Bein Sport channel 2 anda harus langgan sendiri atau menggunakan astro id.

Channel 2 adalah ch ekslusif untuk pelanggan astro sahaja.

Jika anda mahu menonton perlawanan tennis anda kena langgan bein sport 2.

aare
Sheriff

Re: Bein Sport Content

Hai @Hudda1.
Setahu saya content dalam Bein Sport yang ditawarkan adalah terhad pada siaran beIN SPORTS 1 dan beIN SPORTS 3. Roland-Garros 2022 akan mula disiarkan pada kedua-dua beIN SPORTS 1 dan beIN SPORTS 2 (yang belum tersedia buat masa ini).

 

Untuk kepastian berkenaan perkara tersebut, saya cadangkan anda untuk terus rujuk dengan pihak sokongan pelanggan unifi. Terdapat beberapa saluran untuk menghubungi pihak mereka, anda boleh layari laman web https://unifi.com.my/support/contact-us

MrDhan
New-in-Town ✪

Re: Bein Sport Content

Sepatutnya jika tidak boleh ditonton beinsports 2 guna unifi id, sepatutnya dimaklumkan kpd pengguna. 

 

Rugi langgan