Cancel desney+hotstar

Azizul6
Contributing Citizen ✪

Cancel desney+hotstar

Bagaimana mahu cancel kan hotstar+desney?

6 REPLIES 6
aare
Sheriff

Re: Cancel desney+hotstar

Hai @Azizul6.

Jika anda ada membuat pembelian secara ala-cart bagi apps Disney+ Hotstar dengan pihak unifi, permohonan pembatalan boleh dibuat dengan pihak mereka. Terdapat beberapa saluran untuk menghubungi sokongan pelanggan unifi, anda boleh layari laman web https://unifi.com.my/support/contact-us

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Cancel desney+hotstar

Kalau anda add on secara ala carte,boleh contact Team support untuk batalkan langganan anda

gbk42401
Upholding Citizen ✪

Re: Cancel desney+hotstar

Dah jadi trend semasa, pelanggan boleh cancel subscription bila pilih butang "cancel subscription".
UnifiTV akan follow trend ni tak lama lagi.
KuRoNeKo
Sheriff

Re: Cancel desney+hotstar


@gbk42401 wrote:
Dah jadi trend semasa, pelanggan boleh cancel subscription bila pilih butang "cancel subscription".
UnifiTV akan follow trend ni tak lama lagi.

Yup, mungkin tak lama lagi akan ada fungsi "cancel subscription" dekat https://activate.unifi.com.my. Sekarang baru je tambah fungsi tukar nombor handphone untuk login app Disney+ Hotstar.

Aliph8
Sheriff

Re: Cancel desney+hotstar

@Azizul6  Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan unifi, anda boleh layari laman web https://unifi.com.my/support/contact-us . Di cadangkan ada butang untuk membatal untuk "cancel subscription"

gbk42401
Upholding Citizen ✪

Re: Cancel desney+hotstar


@KuRoNeKo wrote:

Yup, mungkin tak lama lagi akan ada fungsi "cancel subscription" dekat https://activate.unifi.com.my. Sekarang baru je tambah fungsi tukar nombor handphone untuk login app Disney+ Hotstar.


Harap2 gitu lah. Dua2 menang, unifiTV dan pelanggan :-)