Change box Unifi tv

Azwar56
Contributing Citizen ✪

Change box Unifi tv

Hi. Sekarang saya existing user untuk ultimate pack but saya masih guna media box warna putih so tak boleh watch streaming app like Disney hotstar. Macam mana nak tukar from media box to Unifi Plus box?

3 REPLIES 3
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Change box Unifi tv

Jika anda ada android tv atau smart tv, anda boleh muat turun aplikasi unifi tv kemudian log in guna ID dan password unifi tv anda. unifi tv boleh di tonton di android device dan juga ios dan mac os device. tidak semestinya anda harus guna UPB untuk menonton unifi tv.

 

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Change box Unifi tv

Lebih baik anda beli Android TV Box yang certified je kat shopee more better dari ambil UPB TM yang tak support Netflix tu 

_NMN_
Sheriff

Re: Change box Unifi tv

Hai, @Azwar56 

Anda boleh tukar plan yang didatangkan bersama dengan unifi plus box atau membuat penambahan unifi plus box kepada plan unifi sedia ada. Alternatif, boleh tonton Disney+ Hotstar melalui aplikasi pada telefon pintar.