cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

FOX Movies Dalam unifi playTV

SOLVED
Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

FOX Movies Dalam unifi playTV

Hi,

 

Kenapa Fox Movies tak ada dalam unifi playTV ye?

4 REPLIES 4
Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Re: FOX Movies Dalam unifi playTV

Setahu saya FOX Movies memang tak available kat unifi playTV ni. Hanya available kat unifi@TV je. Maybe u can refer to this link kot utk tahu channel apa yg di offer dalam unifi playTV ni. 

Contributing Citizen ✪✪

Re: FOX Movies Dalam unifi playTV

Kalau ada dkt unifi play TV mesti lagi best. Maybe boleh guna sebagai suggestion in the future Smiley Happy
Highlighted
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: FOX Movies Dalam unifi playTV

Tapi, saya yakin dan ingat, semasa saya dalam 30 hari pertama menggunakan Unifi Play TV, ada 3 saluran filem Fox.

 

Selepas 30 hari, ia hilang. Walaupun sekarang ni saya dah pakej Ultimate, tapi di Play TV, takde, di STB sahaja ada.

 

Saya pun nak tahu kenapakah?

An adult living with ADHD - Go figure!
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: FOX Movies Dalam unifi playTV

i clearly remember that i have all 3fox channels on my playTv unifi mobile on my phone, only around  previous 1 month it was gone. I have no idea why


@MHaffiezMNazri wrote:

Tapi, saya yakin dan ingat, semasa saya dalam 30 hari pertama menggunakan Unifi Play TV, ada 3 saluran filem Fox.

 

Selepas 30 hari, ia hilang. Walaupun sekarang ni saya dah pakej Ultimate, tapi di Play TV, takde, di STB sahaja ada.

 

Saya pun nak tahu kenapakah?



and want to find out if Unifi able to get it back on the playTv unifi...Smiley Sad