cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hypptv Intermittent

Contributing Citizen ✪

Hypptv Intermittent

Hi... Nak tanya kenapa bila sy tonton hypptv, semua cerita sangkut2 setiap 1-2 minit. terutamanya kalau tonton live. kelajuan internet xde masalah malah dah upgrade ke 500mbps... sgt2 annoying..

3 REPLIES
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Hypptv Intermittent

Masalah ni jd pada semua channel... yg peliknya sebelum ni 50mbps je tp smooth... dah upgrade ke 500mbps plak jd mcm ni

New-in-Town ✪

Re: Hypptv Intermittent

Saya juga mengalami masalah yang sama sebelum ini, setelah request direct cable untuk apartment, saya telah dapat menikmati  siaran yang jelas tanpa sangkut2, boleh tahu encik rumah landed atau high rise? 

Contributing Citizen ✪

Re: Hypptv Intermittent

Rumah landed... direct cable mcm mana tu?