cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Indah khabar dari rupa

JerryMlk
Contributing Citizen ✪✪

Indah khabar dari rupa

Kenapa iOS App asyik masalah?

'login time out'

 

semua skrin blank

dah ribu kali aku uninstall /Install 

 

tgk review dekat iOS App pun dah tahu kualiti macamana 

aku bayar pakej 500mbps bukan sikit

tapi servis hancur 

 

 

come on la TM

company besar, tapi nak develop App pun hegeh2

1 REPLY 1
AqFad
Upholding Citizen ✪

Re: Indah khabar dari rupa


@JerryMlk wrote:

Kenapa iOS App asyik masalah?

'login time out'

 

semua skrin blank

dah ribu kali aku uninstall /Install 

 

tgk review dekat iOS App pun dah tahu kualiti macamana 

aku bayar pakej 500mbps bukan sikit

tapi servis hancur 

 

 

come on la TM

company besar, tapi nak develop App pun hegeh2


Walaupun macam negatif, tapi sebenarnya betul.

Tapi ingat, Unifi ni bukan setakat TV provider, malah prepaid, postpaid dan broadband

mungkin Unifi lebih fokus kepada prepaid, postpaid dan broadband daripada servis TV mereka tu.