cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Lupa user name dan password

Shshful
New-in-Town ✪

Lupa user name dan password

Saya terlupa username dan password hypptv saya macam mana nak buat

13 REPLIES 13
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Lupa user name dan password

call 100, beritahu cs yg anda lupa user name dan password. nanti anda akn di minta pengenalan diri bertujuan untuk pengesahan. pastikan anda berada di depan tv dan stb anda dalam keadaan standby. moga berhasil

asyidaadam
Contributing Citizen ✪✪

Re: Lupa user name dan password

hi, 

untuk apps boleh jugak ke call 100? sebab try buat hari tu tak boleh jugak

chokie
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Lupa user name dan password

@asyidaadam username selalunya sama dgn username UniFi. dekat apps tu ada reset password. nanti system email link utk reset password dekat email yg registered.

asyidaadam
Contributing Citizen ✪✪

Re: Lupa user name dan password

okay tapi username pun tak tau sekarang ni. boleh check kat mana mana ke?

 

chokie
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Lupa user name dan password

kalau ada line UniFI, username selalunya akan sama dgn line tu.. contohnya kalau UniFi pakai asyidaadam@unifi, username akan jadi asyidaadam@tvos atau asyidaadam@iptv

 

tapi kalau register sesaja pakai no hp pun boleh jadi..

 

 

....kalau takleh juga. 100 ler jawabnya Smiley Indifferent

1a1azmi
New-in-Town ✪

Re: Lupa user name dan password

 
1a1azmi
New-in-Town ✪

Re: Lupa user name dan password

Cepatlah reply
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Lupa user name dan password

jika anda terlupa usernama@ password untuk unifi tv anda, anda harus call cs tm dengan mendail 100. press 1 untuk bahasa dan press 1 sekali lagi untuk teknikal dan kerosakan. masukkan no telefon unifi anda dan di ikuti denagn button #. anda di kehendaki press 1. kemudian baru anda dapat bercakap dengan pegawai perkhidmatan. bagi butir diri yang lengkap baru anda di beri username dan password. password anda boleh tukarkan  nanti di apps.

Mehat59
New-in-Town ✪✪

Re: Lupa user name dan password

Lupa user name dan password hapytv