cancel
Showing results forΒ 
Search instead forΒ 
Did you mean:Β 

PlayTv

Fiqa3
New-in-Town βœͺ

PlayTv

Hi guys. nak tanya . saya ni bukan pelanggan unifi tapi saya ada nak tengok satu telemovie ni kat unifitv, so bila saya download apps Playtv, apps tu suruh saya subscribe Dunia Sinema incase say nak tengok telemovie tu. After payment saya still tak boleh tengok Telemovie tu. ada solution tak ? πŸ˜…

3 REPLIES 3
al-walid99
Distinguished Citizen βœͺ

Re: PlayTv

anda menonton di mana, play tv anda boleh di tonton di android device dan ios.

Dunia sinema termasuk dalam langganan aneka pack. anda seharusnya melanggan aneka pack baru boleh menonton Dunia sinema. 

Jika anda log in menggunakan facebook, pastikan id dan password yg betul. anda akn terima pemberitahuan melalui email@ sms yg pembelian anda sudah berjaya. baru anda boleh menonton Dunia sinema di bawah pakej Aneka pack.

CathanKing610
Upholding Citizen βœͺβœͺ

Re: PlayTv


@al-walid99 wrote:

anda menonton di mana, play tv anda boleh di tonton di android device dan ios.

Dunia sinema termasuk dalam langganan aneka pack. anda seharusnya melanggan aneka pack baru boleh menonton Dunia sinema. 

Jika anda log in menggunakan facebook, pastikan id dan password yg betul. anda akn terima pemberitahuan melalui email@ sms yg pembelian anda sudah berjaya. baru anda boleh menonton Dunia sinema di bawah pakej Aneka pack.


Maksudnya saluran Dunia Sinema tidak dapat dibeli secara individu? Tapi saya nampak Unifi TV ada bagi pilihan untuk beli saluran individu. Contohnya saya pelanggan Pek Aneka, tapi saya boleh beli saluran bukan dari Pek Aneka secara individu atau Pek lain.

al-walid99
Distinguished Citizen βœͺ

Re: PlayTv

Jika pelanggan unifi tv, memang boleh beli secara ala-carte. Tapi jika bukan pelanggan unifi tv, harus berlanggan Aneka Pack baru boleh menonton saluran Dunia Sinema.