cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Playtv app cant log in

Zulramli
Contributing Citizen ✪

Playtv app cant log in

Saya sudah install playtv app di dlm android phone sya. Oleh kerana saya lupa pasword, so sya reset pasword. Slpas trma vrfication code dan log in semula, sya msih tidk dpt log in.
8 REPLIES 8
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Playtv app cant log in

anda hubungi talian 100 atau livechat di tmlivechat.com.my untuk minta bantuan dari customer service unifi. selepas dapat id dan password sila simpan untuk kegunaan di masa hadapan

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Playtv app cant log in

Macam mana sekarang dah boleh tengok unifi PlayTV tak kat phone?

Acapcs85
Contributing Citizen ✪

Re: Playtv app cant log in

sepatutnya bila scan QR code di TV,  app playTV dah login kan? kenapa bila nk view mana2 content, masih kena login lagi? 

J0seY
Sheriff

Re: Playtv app cant log in

Hai, @Acapcs85 .

Dah login guna unifi playTV ID (xxx@iptv) ke? Pelan termasuk pakej unifi TV? Untuk semak, boleh refer bil. Tengok ada tak caj untuk unifi TV.

aishahlin
New-in-Town ✪

Re: Playtv app cant log in

Mine too cannot log in, ada solution?

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Playtv app cant log in

Dah uninstall app playTV@unifi dan download balik sama juga ke tuan?

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Playtv app cant log in

anda log in di device yang mana. device yg ada google play dan google play service saja yg boleh login dan play unifi@play tv. pastikan device anda ada google play dan google play service.

Jika anda menggunakan IOS, pastikan iphone@ ipad yg anda gunakan sudah di update kepada IOS 15 dan ke atas.

nimn_1691
Sheriff

Re: Playtv app cant log in

Hi, @aishahlin 

 

Boleh saya tahu anda langgan pakej yang mana ya? Boleh share error apa yang tertera? Mungkin kami di sini boleh bantu?