SPO TV

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

SPO TV

acara sukan di dalam SPO TV langsung tak menepati citarasa penonton di Malaysia. mana ada orang di Malaysia yg suka menonton Baseball di malam hari, menonton Volleyball. acara sukan di SPO TV hanya untuk penonton di korea sahaja kerana orang di sana suka pada acara Baseball.

Unifi TV team, tolong masukkan acara sukan yg di gemari penonton di Malaysia seperti Bola Sepak, Perlumbaan Motorsikal, Perlumbaan F1 di dalam saluran UNIFI TV SPORT.

kami langsung tak berminat nak menonton acara Baseball di waktu malam.

6 REPLIES 6
AqFad
Upholding Citizen ✪

Re: SPO TV


@al-walid99 wrote:

acara sukan di dalam SPO TV langsung tak menepati citarasa penonton di Malaysia. mana ada orang di Malaysia yg suka menonton Baseball di malam hari, menonton Volleyball. acara sukan di SPO TV hanya untuk penonton di korea sahaja kerana orang di sana suka pada acara Baseball.

Unifi TV team, tolong masukkan acara sukan yg di gemari penonton di Malaysia seperti Bola Sepak, Perlumbaan Motorsikal, Perlumbaan F1 di dalam saluran UNIFI TV SPORT.

kami langsung tak berminat nak menonton acara Baseball di waktu malam.


Lagi bagus kalau bersiaran juga di Unifi Sports 2-5 disebabkan saluran 2-5 hanya aktif apabila Liga Malaysia bermula sahaja.

Unifi_USER1
Contributing Citizen ✪✪

Re: SPO TV

Betul setuju sangat. Dulu ada fox sport boleh tengok ufc live pagi ahad. Harap ada tambahan channel sukan yang berkualiti. Sementara ni boleh masukkan rancangan2 digital tv Malaysia macam rtm sport, berita rtm, awesome tv dll. Takdelah cerita korea je melambak

AqFad
Upholding Citizen ✪

Re: SPO TV


@Unifi_USER1 wrote:

Betul setuju sangat. Dulu ada fox sport boleh tengok ufc live pagi ahad. Harap ada tambahan channel sukan yang berkualiti. Sementara ni boleh masukkan rancangan2 digital tv Malaysia macam rtm sport, berita rtm, awesome tv dll. Takdelah cerita korea je melambak


UFC tu confirmed dah kat Unifi Sports, kat TM newsroom, cuma F1, Bundesliga dan sukan yang ada di FOX Sports tapi takde kat SPOTV je belum dapat berita.

Syed1004
Contributing Citizen ✪✪

Re: SPO TV

Ufc live saluran mana? Ufc pagi tadi cari live x da.
AqFad
Upholding Citizen ✪

Re: SPO TV


@Syed1004 wrote:
Ufc live saluran mana? Ufc pagi tadi cari live x da.

UFC tayang di Unifi Sports, tapi bukan sekarang..

YSM
New-in-Town ✪

Re: SPO TV