cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Terlepas episod kegemaran anda? Catch up je bro!

remstr
Mayor

Terlepas episod kegemaran anda? Catch up je bro!

Hai guys,

 

Mungkin ramai dah tahu pasal function ni, tapi tak apa saya nak share jugak.

Anda boleh tonton episod kegemaran anda yang anda terlepas semalam ke, kelmarin ke melalui function Catch Up.

 

Anda boleh klik link ini -->How to use Catch Up function on unifi STB & unifi Plus Box 

 

Tapi ingat, bukan semua rancangan support ya. Untuk list rancangan yang support, anda boleh tengok dengan klik link ini -->unifi TV  dan cari Catch Up di bawah.

 

So apa lagi, jom try sama sama!


1 REPLY 1
al-walid99
Distinguished Citizen ✪

Re: Terlepas episod kegemaran anda? Catch up je bro!

admin..unifi tv tak ada perancangan ke untuk menambahkan saluran saluran baru di unifi tv. pelanggan2 setia unifi tv menanti dari bulan ke bulan dan sekarang sudah memasukki tahun 2021. unifi tv masih tiada saluran yang baru. yang nampak cuma penutupan saluran saluran yang sedia ada.