cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Ultimate pack

Sabrina27
Contributing Citizen ✪

Ultimate pack

Betul ke untuk ultimate pack free lion gate play termasuk 1 streaming app choice free bila kita actived kan ultimate pack exclusive access

5 REPLIES 5
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Ultimate pack

Lionsgate mmg percuma utk pelangan Ultimate. cuma aplikasi tambahan seperti viu, iqiyi, zee5 dan Simply South jika ikut apa yg CS TM 100 beritahu akn di kenakan cas tambahan. Tapi ikut apa yg Admin beritahu sebelum nie@ di FAQ unifi yg terbaru, 5 aplikasi itu adah percuma tidak termasuk Lionsgate Play.

Anda boleh pilih salah satu di antara 5 aplikasi itu.

Justmy
New-in-Town ✪

Re: Ultimate pack

Tumpang tanya, camane nak login kat viu ya? Dah active dah. Lionsgate ok je boleh masuk. Viu ni dalam faq kata masukkan login , unifi id. Tapi yg ada login email dan no phone je. Boleh guide tak? Tq

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Ultimate pack

cuma masukkan email, password biarkan kosong. 

Jika masih gagal, klik pada forget password. nanti viu akn reply di email anda cara untuk reset password.

he
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Ultimate pack

email guna email apa? unifi id? kalau guna email biasa masih akaun basic. tak dapat premium.

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Ultimate pack

email yg anda daftar bersama unifi tv. bukan sahaja viu, iqiyi juga perlu masukkan email yg berdaftar dengan unifi.

masa sms dari unifi, adakah anda klik. jika anda klik link yg di beri, browser anda automatik buka. di situ ada aplikasi percuma yg anda pilih waktu nk aktifkan. Lionsgate guna no telefon utk aktifkan, viu, iqiyi, simply south dan zee5 aktifkan guna gmail yg di daftarkan.