Unexpected error

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

Adoi. Punya kita reset semua benda tadi. Sekali memang problem rupanya
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Unexpected error

Yes betul memang dari site TM tengah ada issue.Boring lah malam ni tak boleh tengok TV

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

Tu la pasal.baru nak layan samarinda ni. Haha
MovieGuy
Upholding Citizen ✪

Re: Unexpected error

Kena blackout. Xde letrik 

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

Yang problemnya LAN cable pon takleh connect ni
toncet81
Contributing Citizen ✪

Re: Unexpected error

Ingatkan sya je yg kena. Jenuh la on off semua.  Tido je la jawabnya

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

Tu la pasal. LAN cable ok tak @toncet81?
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Unexpected error

Senang cerita semua user unifi TV malam ni ramai yang kena.Bertabahlah

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

LAN cable ok tak? Saya punya ethernet not connected
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Unexpected error

Dah cucuk LAN Cable pun sama juga tak solve sebab dari site TM yang tengah down sekarang ni