cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unexpected error

zarinasalleh78
New-in-Town ✪✪✪

Re: Unexpected error

Maksud saya LAN tu connected tak? Sebab saya punya tak connected
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Unexpected error

Harap anda semua bersabar. ada masalah teknikal kerana itu seluruh Malaysia tiada signal unifi tv, unifi@play tv.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Unexpected error

Bersabar pihak TM akan cuba selesaikan masalah ini dengan sedaya upaya

toncet81
Contributing Citizen ✪

Re: Unexpected error

LAN ok.. internet semua ok. Unifi tv je yg masalah

Ali182
Contributing Citizen ✪

Re: Unexpected error

Sampai skrg yer masalah ni...dah reset bagai..

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Unexpected error

Boleh tengok berkenaan status masalah unifi TV di sini=https://unifi.com.my/unifi-alerts

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Unexpected error

jangan reset atau clear data device yg anda gunakan. kerosakan berpunca dari kebakaran alatan. jika anda selalu reset device anda, device anda akan rosak. harap bersabar. perkhidmatan unifi tv di jangka pulih jam 3pm.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Unexpected error

Jangan asyik nak reset STB semua tu nanti tak pasal2 rosak menangislah nanti