cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unifi TV Mi Box S screen hitam ada suara

afiqkun89
New-in-Town ✪✪

Unifi TV Mi Box S screen hitam ada suara

Try install unifi tv app kat mi box s. tapi  bila play dalam 1 - 2 minit, screen jadi blank suara je keluar. kena restart box. ok sekejap lepas tu jadi balik. try clear cache pun sama. ada solution lain tak?

 

Terima kasih

1 REPLY 1
al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Unifi TV Mi Box S screen hitam ada suara

Kemungkinan mibox s anda telah di ubahsuai kerana itu aplikasi unifi tv tidak boleh di mainkan. Unifi tv akan error jika menggunakan device yg telah di ubah suai, contohnya di rooted atau pun di mod kan. Sila anda gunakan device yg lain untuk mainkan unifi tv