cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unifi box putih tidak boleh digunakan.

Skylight85
New-in-Town ✪

Unifi box putih tidak boleh digunakan.

Saya baru call TM tentang box putih unifi yang tidak boleh log in. technician unifi update if dah langgan tambahan box unifi tv warna hitam...warna putih tidak boleh guna da...dah la wifi/lan ni kadang putus²... unifi box putih tu lebih stabil... ada sapa² pernah jadi mcm tu..box putih x blh log in lepas langgan tambahan warna hitam. dalam FAQ tidak sebut pun..

1 REPLY 1
al-walid99
Distinguished Citizen ✪

Re: Unifi box putih tidak boleh digunakan.

tak pernah terjadi pun. saya boleh guna dua dua box, putih dan hitam serentak. Jika box putih anda bermasalah, sila ke setting box dan reset semula. selepas reset, cuba log in semula menggunakan id dan password unifi tv anda. saya suka menggunakan box putih berbanding unifi plus box kerana ketajaman gambar sangat memuaskan hati berbanding unifi plus box gambar pecah pecah kerana saya menggunakan samsung smart tv 4k.