cancel
Showing results forΒ 
Search instead forΒ 
Did you mean:Β 

Unifi tv box

Highlighted
New-in-Town βœͺ

Unifi tv box

Ada sesiapa dh update ke software untuk set top box?lepas update tu my applicstion dah takde...tak boleh dah nk browse internet guna box tu...😭

3 REPLIES 3
New-in-Town βœͺβœͺ

Re: Unifi tv box

 sy pun dh install..mmg app smua dh x der..pastu call tm dorg ckp box tu mmg x leh install app..geram jer..apa salahnya klu nk sekat pun youtube kasi la ada kan..x kan kita kena beli box yg lain kot..

Contributing Citizen βœͺβœͺ

Re: Unifi tv box

klo sblum uppdate korang ada install android tv launcher, korang just prgi setting kmudian cri launcher. klik force closed. kmudian kluar dri setting. akn kluar pop up notifikasi yg korang bleh pilih jenis launcher. korang klik pd android tv launcher, akn kluar kmbali apps2 yg korang install. tm hnya hidden kn apps korang semua. moga sukses.

Sheriff

Re: Unifi tv box

Hai @as82 @eaayahaya @al-walid99 ,

 

Tuan puan semua kena faham, 3rd party apps memang tidak dibenarkan kerana TM tak boleh control behavior/kelakuan apps tsb.

 

Jika apps tsb rosak atau ada perisian hasad, kesian livechat nak menjawab padahal apps tsb memang tak sepatutnya ada.

 

Mohon semua faham ya. Jika nak buat apa2 boleh buat cuma kami di sini tak galakkan dan tak bertanggungjawab ya.


footer remstr 1.png