cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Sangat rugilah sebab BBC player terlalu banyak siri, movies VOD dari UK. Lagi pun applikasi BBC Player adalah percuma untuk pelanggan ultimate tanpa sebarang cas tambahan.

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

cuba hubungi cs tm di talian 100 untuk minta bantuan cs tm bagi membantu update kan no telefon anda agar anda dapat menerima OTP di nombor telefon yg baru.

irma79
Contributing Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Kalau saya nak tukar drpd Viu ke IQIY, boleh ke? Macam mane caranye?

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

buat masa sekarang belum ada lagi pemberitahuan pelanggan boleh menukarkan aplikasi percuma yg di berikan unifi tv.

jika pelanggan aneka pek akan di berikan aplikasi viu, pelanggan ruby pek akan di berikan IQIYI dan pelanggan varnam pek akan di berikan Simply South.

Mungkin di masa akan datang unifi tv dapat memberi kebenaran kepada pelanggan untuk menukar aplikasi percuma contoh dari VIU ke IQIYI.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Kalau Aneka User memang TM bagi free VIU tak boleh tukar

Loh123
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

@irma79@al-walid99 dan @Kasmaini, kumpulan Unifi TV sudah ada pelan untuk membenarkan para penonton untuk menukar OTT app(s) yang telah mereka pilih, tetapi mereka masih menyelesaikan masalah teknikal Unifi TV dan memastikan proses penukaran OTT app(s) yang keinginan dapat dijalankan dengan lancar. Maklumat yang lebih lanjut akan dimaklumkan pada bulan-bulan yang akan datang. Terima kasih!

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Harap unifi team dan TM dapat membaiki perkhidmatan unifi tv dan unifi@play tv dahulu kerana ini sangat penting bagi memuaskan hati kepada pelangan unifi dan unifi tv.

Selepas itu baru lah fikirkan untuk memberi pilihan kepada pelangan untuk menukarkan aplikasi percuma ikut kemahuan pelangan.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Wow ini satu berita khabar baik ni.Thanks to unifi TV Team 

Ejah89
Sheriff

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Hi, @ajazai . Nak tau lanjut boleh rujuk pautan ini https://unifi.com.my/tv