cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Bermula 24hb September 2021, pelanggan Unifi TV Ultimate Pack boleh mengaktifkan aplikasi terbaru yang di berikan Unifi pada pelanggan Ultimate pek

Antara aplikasi yang boleh di terima oleh pelanggan Ultimate Pack termasuk Lionsgate Play, Viu, Zee5, Iqiyi, Simply South.

Prime Video dan TVBAnywhere+ boleh dilanggan secara ala-carte.

18 REPLIES 18
anr077
Mayor

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Hai,

 

Thank you for the info.

 

ajazai
Contributing Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

App yg kita pilih tu dapat free ke.. atau ada part yg eksklusif saje untuk cust unifitv? monthly fee subscription utk apps tersebut tetap kena bayar jugak kn? 

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Jika anda pelanggan ultimate pack, aplikasi itu ada percuma.

Lionsgate play dan kemudian anda di kehendaki memilih salah satu antara aplikasi ini.

1. viu

2. zee5

3. iqiyi

4. simply south

 

 

Ihsan1962
Contributing Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Saya pelanggan Ultimate Pack  (w/o Plus Box). Kenapa website kata akaun saya belum subscribe Ultimate Pack? 

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Link itu sekarang masih dalam pembaikan. pasti ada bug di link itu. Tunggu sehingga link tersebut siap di baiki kerana terlalu ramai yg menghadapi masalah untuk aktifkan padahal semua itu pelanggan Ultimate pek juga.

gbk42401
Upholding Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

saya cuba activate, kod dihantar ke no mobile hp lama.

dah tukar guna myunifi app.

bila cuba activate lagi, kod masih dihantar ke no yg lama.

gbk42401
Upholding Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek


@al-walid99 wrote:

Jika anda pelanggan ultimate pack, aplikasi itu ada percuma.

Lionsgate play dan kemudian anda di kehendaki memilih salah satu antara aplikasi ini.

1. viu

2. zee5

3. iqiyi

4. simply south

 

 


BBC Playerpun, baru semalam 27/9/2021 tau boleh ditonton. Lama dah langgan ultimate pack. salah sendiri x ambil tau sebelum ni :-(

gbk42401
Upholding Citizen ✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

mana lebih menarik jika nak tengok cite melayu: iqiyi atau viu?

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: aplikasi untuk pelanggan Ultimate Pek

Viu adalah aplikasi untuk peminat siri dan movie Melayu, korea, Indonesia. Pendek kata lebih banyak pilihan tontonan dengan VIU.

Iqiyi juga tidak kurang hebatnya, tapi siri dan movie melayu tidak sebanyak di VIU. Iqiyi lebih kepada peminat siri dan movie dari Taiwan, Korea dan China.