cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

#unifiAlerts unifi TV service interruption

SOLVED
Annieys
New-in-Town ✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Kne key in id n password x?

Roshamsky
Contributing Citizen ✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

yep kena key in id@iptv dan password. tapi asyik authentication failure. cuba reset password pun x lepas.
Azmi9991
Contributing Citizen ✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Kenape yee jadi macam tu ? Susahlah kalau macam ni.

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Cuba anda restart device anda, kemudian cuba log in semula unifi tv anda. pastikan id dan password yg anda masukkan adalah betul. Jika anda terlupa salah satunya, anda boleh dapatkan bantuan dengan cs tm. Buat masa sekarang talian 100 sangat sibuk menjawab sengala pertanyaan dari pelangan. anda boleh juga live chat dgn tm, tapi anda kena menunggu giliran yg sangat lama buat msa sekarang.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Ya kena key in username dengan password akaun unifi TV Anda terlebih dahulu

ezamshah
New-in-Town ✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

dah key in ID & password pun still tak boleh. 

End63
New-in-Town ✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Dah ok ke servis Unifi TV ni.... aduhai lecehnya

al-walid99
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

perkhidmatan unifi tv sudah pulih walaupun ada beberapa saluran yg masih bergelap. jika anda masih gagal untuk akses unifi tv, pergi ke setting device anda kemudian cari aplikasi unifi tv dan anda klik kepada "clear data" kemudian anda restart device anda. selepas restart, masukkan semula id dan password unifi tv dengan betul. jika anda terlupa id dan password, boleh minta bantuan di talian 100 atau live chat di tmlivechat.com.my

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

unifi TV sekarang telah up secara berfasa2.Mohon bersabar ya

Shareeza
New-in-Town ✪

Re: #unifiAlerts unifi TV service interruption

Until now at 11.15pm still cannot acesss unifi tv