cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

wirasutra
Contributing Citizen ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

langgan pakej 300mbps tapi bila buat speedtest hanya dapat bacaan tak sampai 30mbps, selalu terputus dan sgt slow connection. nak buka facebook pun merangkak. please la, gah je lebih perkhidmatan mengecewakan. dulu dh komplen, dtg technician dia cakap mmg slow tak berbaloi dgn pakej. pastu dh ok, skrg jadi lagi. so solusinya apa? penat la unifi..

Geemdsaid
New-in-Town ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Saye nk tukar dr 30mmph ke 100mmph mcmane ye
Nn3
New-in-Town ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Kalau aku nak komen biar la boss² TM nampak,komen saya walaupun sudah 10tahun menunggu kena upgrade dari streamyx ke unifi..stakat ini streamyx saya dengan cara apa pun diatas suruh tak berguna..kecuali dari pihak tm sendiri😂😂😂😂memalukan 

JM2519
New-in-Town ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Wifi tak boleh connet

wirasutra
Contributing Citizen ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Tak respon pun

mahmoodz
New-in-Town ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Beli dan pakai mesh wi-fi dari TM Unify, performance tetap sama, slow and putus2. 

Wonghj
New-in-Town ✪✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Dear unifi, I keep on complaining about your weak WiFi. How I wish that you can improve yourself before it's too late.

zamputra
Contributing Citizen ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

 
AdamE
Contributing Citizen ✪

Re: Wi-Fi anda lemah? Ketahui sebabnya

Streamyx? Where is this place?