Ada port tapi check dekat system alamat still takde

chaddychad
Contributing Citizen ✪✪

Ada port tapi check dekat system alamat still takde

Salam & Hi,

 

Dekat area  taman saya dah nampak ada tiang and port TM since early this month la, then haritu saya tengok memang takde lagi jiran yang guna port tu. Last week, saya check dengan agent TM then dia cakap alamat takde lagi dalam system but port and tiang semua dah ready and available. So saya nak tanya , memang ambik masa jugak ke untuk team TM update dekat dalam system ? Then, kalau port dah pasang means that saya dah boleh daftar right untuk langgan unifi fibre ? Please saya perlukan penjelasan dan penyelesaian terima kasih.

Tags (2)
3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: Ada port tapi check dekat system alamat still takde

Hai @chaddychad ,

 

Sekiranya tiang dan infra lain sudah ready, mereka boleh proceed dengan registration. Tetapi, jika alamat masih belum ada dalam system bermaksud ianya masih belum complete atau siap sepenuhnya lagi.

 

Selalunya promosi akan giat dilakukan sekiranya semua sudah ready.


chaddychad
Contributing Citizen ✪✪

Re: Ada port tapi check dekat system alamat still takde

Alright kalau macam tu i will wait la sampai semuanya already done . Thank you for reply my question and have nice day !

hns1229
New-in-Town ✪✪✪

Re: Ada port tapi check dekat system alamat still takde

Macam mana bos? sekarang dah dapat unifi fibre ke?