Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

rizalamir
Contributing Citizen ✪✪

Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

AISYKARL TELECOMMUNICATIONS, 

B-12-13, Pangsapuri Rimba, jln. Lengkuas 16/19, Seksyen 16, 40200 Shah Alam.

 

Terima kasih! 

9 REPLIES 9
Ozil
Sheriff

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Hai @rizalamir .

 

Boleh jelaskan atau kongsi masalah yang dihadapi? Mana tau ada pihak dalam komuniti ini yang boleh bantu anda.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Boleh kami tahu anda ada sebarang masalah ke berkaitan dengan servis unifi anda buat masa ini?

rizalamir
Contributing Citizen ✪✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

DSC_1240.JPG

 

DSC_1238.JPG

 

rizalamir
Contributing Citizen ✪✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Kontraktor ini telah memakir van putih spt didlm gambar sudah hampir seminggu dan agak mengganggu kejiranan kami. Jangan sampai pihak kami hubungi pihak Berkuasa tempatan utk mengambil tindakan lanjut. Terima kasih kerana membantu 👍
_NMN_
Sheriff

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Hai, @rizalamir 
Sudah cuba maklumkan kepada pihak unifi berkenaan permasalahan ini? Boleh maklumkan kepada mereka lokasi kejadian untuk tindakan pantas bagi mengelakkan sebarang isu lanjutan pada masa akan datang.

rizalamir
Contributing Citizen ✪✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Terima kasih Tuan kerana membantu,  utk lokasi kenderaan tersebut boleh guna lokasi yg saya kongsi dibawah (Waze ke KTM Batu Tiga)  Saya berharap dlm minggu ini dapat dialihkan atau saya tiada pilihan akan buat loparan berkenaan isu tidak bertanggungjawab ini. 

Saya nak hubungi pihak berkenaan tetapi kendaraan tersebut tidak memaparkan sebarang nombor utk dihubungi. 

Terima kasih. 

Use Waze to drive to KTM Batu Tiga: https://waze.com/ul/hw281rpctf

Echareky46
Contributing Citizen ✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Saya punya rimut tv problem dan saya punya wifi kadang² laju kadang² slow

Echareky46
Contributing Citizen ✪

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini

Oke
bintang_
Sheriff

Re: Bantu saya dapat kan contact number TM kontraktor ini


@Echareky46 wrote:

Saya punya rimut tv problem dan saya punya wifi kadang² laju kadang² slow


 

Hi, @Echareky46 sya punya remote TV haritu pun rosak, saya beli baru je kat TMPoint. Tapi tak semua TMPoint ada stok. Untuk isu WiFi slow, saya selalu cuba restart modem (unifi Home) je atau bt self-troubleshootig kat easyfix . Selalunya menjadi, awak pun boleh try. Kalau masih sama, awak boleh minta bantuan CS mereka disini