cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bil

FauzanMka
New-in-Town ✪

Bil

Saya nak tanya kenapa bil Disember saya rm188, bulan lain macam biasa rm94?

2 REPLIES 2
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Bil

RM188 tu hantar bagi kamu guna SMS ??

ada cuba masuk selfcare apps / web tengok yang paling baru punya detail ?

 

bagi saya : saya bayar pada 5/12/2021 , SMS send received payment , lepas tu 16/12/2021 dapat SMS bill saya kena bayar RM90+ , tapi kalau saya masuk selfcare tengok tak ada hutang .

 

sebab SMS hantar ikut masa 1/12/2021 , masa tu saya lagi ada bill yang kena bayar , bila saya bayar 5/12/2021 , tu sudah lepas SMS create masa 1/12/2021 .

n4shRique86
Sheriff

Re: Bil

Kena semak jugak sebab ape bil melambung mcm tu. Awak terima notifikasi SMS atau ada semak penyata bil utk sebarang caj tambahan lain? Kalau awak cuma terima SMS, boleh je nak semak dahulu penyata bil tu di unifi portal, unifi.com.my atau di aplikasi myunifi. Kalau nak dapat jawapan lagi tepat, try call 100 atau terus refer livechat TM(https://unifi.com.my/support/contact-us)