Cabel jatuh

Idham83
Contributing Citizen ✪

Cabel jatuh

Cabel tm jatuh dari 6/4/2022 sehingga kini 11/4/2022 tiada pihak dari tm unifi yg datang baiki.aduan telah banyak kali dibuat.menyatakan dalam proses di baiki..padahal langsung tiada yg datang baiki.sehingga bila saya nak tunggu.line unifi dan telefon tetap langsung tidak dapat digunakan.

No report= 1-50953485128

3 REPLIES 3
Atashinchi
Sheriff

Re: Cabel jatuh

Hi, @Idham83 .

 

Saya rasa proses baikpulih tersebut masih dalam tindakan pihak TM. Mungkin kabel jatuh disebabkan ada tiang patah atau kabel putus yang perlu digantikan semula oleh pihak TM. Biasanya kalau laporan anda sudah 'resolved' anda akan dapat SMS notifikasi memaklumkan isu telah selesai. Untuk pengesahan lanjut, saya rasa baik anda rujuk dengan pusat khidmat pelanggan TM100 atau Livechat untuk semak nombor laporan 1-50953485128 ini.

Ejah89
Sheriff

Re: Cabel jatuh

Hai, @Idham83. Saya akan cuba maklumkan perkara ini kepada pihak TM untuk tindakan lanjut daripada pihak mereka. Anda pun boleh hubungi TM untuk 'follow up' isu ini nanti ya
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Cabel jatuh

Macam mana tuan sehingga sekarang Team tak ada call inform tanya tuan ke untuk update progress berkenaan report yang dibuat ini?