Claim rebate

armienz
New-in-Town ✪

Claim rebate

1-50190689353 no report.

Dah cuba claim kat apps tak dapat 

Error saja..

 

 

2 REPLIES 2
Fareds
Sheriff

Re: Claim rebate

Hai armienz. Kalau dapat error untuk claim rebate. Sy cadang tuan hubungi center TM 100 atau Livechat dengan mereka. Mungkin rebate boleh buat secara manual melalui diorang jika di unifi app ada issue. 

J0seY
Sheriff

Re: Claim rebate

Hai, @armienz . Report tu dah lebih 24 jam ker sebelum resolved? Error apa yang keluar masa nak buat claim tu? Boleh cuba contact TM untuk dorang semak. Boleh refer link > https://home.unifi.com.my/support/contact-us