Dah bayar bil on 24 june, tapi still reflected got outstanding balance due on 4 july.

MFM
New-in-Town ✪

Dah bayar bil on 24 june, tapi still reflected got outstanding balance due on 4 july.

Macam mana nak contact TM ye? Dah bayar bil as usual tapi tak reflect jugak kat current balance. Pening la camni.

3 REPLIES 3
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Dah bayar bil on 24 june, tapi still reflected got outstanding balance due on 4 july.

yang tengok outstanding due on 4 Jul tu dekat bill PDF ??

kalang2 sudah bayak lepas bill PDF dah keluar , dalam bill tu memang akan tunjuk ada outstanding , boleh masuk unifi apps tengok yang terkini .

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Dah bayar bil on 24 june, tapi still reflected got outstanding balance due on 4 july.

Anda boleh call 100 dan pilih 2 untuk bercakap dengan bahagian Biling Department berkaitan dengan isu anda

Tenfung22
Sheriff

Re: Dah bayar bil on 24 june, tapi still reflected got outstanding balance due on 4 july.

Hai @MFM 

 

Bayaran dikemaskini dalam 30 minit kalau tiada apa-apa masalah, boleh tengok di portal website atau apps. Sekiranya tak masuk mungkin ada isu lain. Boleh semak dengan TM untuk tahu lebih lanjut .

 

Live Chat - https://maya.unifi.com.my/
Email - help@tm.com.my
Facebook - We are unifi
Twitter - @helpmeunifi