Dah dapat date installation unifi tapi takde orang datang

Mi25
Contributing Citizen ✪

Dah dapat date installation unifi tapi takde orang datang

Macam mana nak dapatkan tarikh baru untuk installation? Kenapa bole dapat date n time kalau technician tak boleh nak datang? Bagi orang yang bekerja perlu ambil time off semata nak tunggu technician datang, sudahnya takde pun technician. 

2 REPLIES 2
Charmy1
Sheriff

Re: Dah dapat date installation unifi tapi takde orang datang

Hai, Mi25,

Saya cadangkan anda call 100 atau LiveChat atau pergi ke Twitter @helpmeunifi, facebook.com/weareunifi untuk semakan dan bantuan berkenaan isu pemasangan ini.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Dah dapat date installation unifi tapi takde orang datang

Biasanya Installer tak sempat tu sebab banyak sangat order masuk dalam sistem apapun dah cuba call Installer tu diaorang angkat tak?