cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dah pasang internet tak ade hahaha

azhardindo
New-in-Town ✪

Dah pasang internet tak ade hahaha

Paling kelakar sampai hari internet tak ade kat wifi ..dah lah nk tunggu pod kosong berbulan bulan...bila dah pasang wifi ..internet tak ade lawak lah **bleep**..noob giler amik balik lah pod kau ni buat membazir electric aku jee 24 jam hidup internet tak ade...alasan cable sambung kt tiang electric blom masok internet dah tu nak tunggu aku masokan ke ? Lawakk lawak

1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: Dah pasang internet tak ade hahaha

Hai @azhardindo ,

 

Jika anda ada masalah dengan internet, mula2 sekali anda perlu livechat terus. Ini untuk buka report dan untuk beritahu TM yang talian anda ada masalah.