cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hacker

SOLVED
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Hacker

heck the account provided)??????å?èt???€
QI?*???*???????2019-01-07 15:04:27.434|516545|0|0|unifi|60174483365|RM0.00 unifi:  

Sy receive masg ni macam ade org nk heck saya punye internet. 

6 REPLIES 6
Sheriff

Re: Hacker

Hmm, pelik juga. Tapi as long as you tak share you punya details dan password sembarangan, rasanya tak ada apa pun.

footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪

Re: Hacker

Mmg x penah share pun tp dh byk kali line kat rumah problem or tiba2 netflix kita tgk tukar jd channel youtube.  

Sheriff

Re: Hacker

pelik. Dah cuba tukar password wifi?


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪

Re: Hacker

X cube lg sbb x tau mcm mane nak tukar.  Call tm unifi hari 2 dia ckp org unifi kene dtg rumah tuk tukar.  Betul ker? 

Sheriff

Re: Hacker

eh xperlu sampai macam tu.

Saya cadangkan cuba browse video expert kita ni
https://www.youtube.com/channel/UCQ48JziqrCN1hUQJ1BN_ZeQ/videos

Abang ni peramah, dia pun ada dalam community ni.

footer remstr 1.png

Upholding Citizen ✪

Re: Hacker


@Liyana86 wrote:

X cube lg sbb x tau mcm mane nak tukar.  Call tm unifi hari 2 dia ckp org unifi kene dtg rumah tuk tukar.  Betul ker? 


Hai, dah tukar password wifi?