Kenapa internet rumah saya selalu bermasalah ...

Ayet
Contributing Citizen ✪

Kenapa internet rumah saya selalu bermasalah ...

Masalah internet rumah saya  terlalu teruk  dan tiada tindakan Yg diambil  masalah yg sama beulang kali. Tahun lepas boleh kata  tiap bulan tahun ini setiap minggu   kawasan di pedas  ,negari sembilan adakah disebab kan kawasan kami ni kawasan kampung. Tak der org kaya   tu buat tak tahu  bila buat report   kami juga bayar lah. TM  jgn gah kat iklan jer tp sebenar nyerr ....... 

3 REPLIES 3
_Kuza_
Sheriff

Re: Kenapa internet rumah saya selalu bermasalah ...

Hi @Ayet

 

Boleh saya tahu mengenai isu sambungan internet yang anda hadapi? Adakah sambungan internet perlahan, tidak stabil atau tiada sambungan langsung?

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Kenapa internet rumah saya selalu bermasalah ...

Nak tahu sekarang tuan guna pakej yang mana satu dan sudah report kepada 100 ke berkenaan issue yang dihadapi ketika ini?

susu_naaa
Sheriff

Re: Kenapa internet rumah saya selalu bermasalah ...

Hi @Ayet ,

 

Awak dah cuba self troubeshooting ni > https://easyfix.unifi.com.my ? Kalau masih sama, awak boleh report kat live chat > https://unifi.com.my/support/contact-us atau call 100.

 

 

Harap dapat membantu 😊