Macamana nak buang rasa marah pada unifi ni?

PenatDah
New-in-Town ✪

Macamana nak buang rasa marah pada unifi ni?

1. nak delete user ID pun susah.  Contact  SUPPORT channel semua .. hurmmm

2.  Both pun not found. PENAT dah

No unifi account found.

It seems that you have not subscribe to any unifi plan yet,
or you might have entered the wrong ID

BUSINESS

Pxxxx796A

 

No unifi account found.

It seems that you have not subscribe to any unifi plan yet,
or you might have entered the wrong ID

PERSONAL

999999-01-9952

1 REPLY 1
one_aien
Sheriff

Re: Macamana nak buang rasa marah pada unifi ni?

Hi @PenatDah 

 

Akaun yang anda guna sekarang akaun business ke personal?  kalau business akaun not found kalau dah masuk BRN yang betul mungkin format yang masuk tu tak sama yang daftar di TM. Contact CS semak dengan mereka.

Kalau personal bila masukkan IC yang betul yang daftar di TM sepatutnya terus detect akaun anda.

 

Apa-apa cuba contact CS di Livechat,Socmed atau call 100. https://home.unifi.com.my/support/contact-us