Masalah Wifi

nbr564725
New-in-Town ✪

Masalah Wifi

No akaun 1055505554. Masalah wifi dari semalam. Area Taman Tuanku Jaafar Seremban. Mohon bantuan teknikal. 

4 REPLIES 4
_Kuza_
Sheriff

Re: Masalah Wifi

Hi, nbr564725.

 

Isu wifi yang dihadapi adakah tiada akses internet langsung atau sambungan internet tidak stabil? Sudahkan anda menghubungi ke CS?

 

Sekiranya isu masih lagi berlanjutan, anda boleh cuba menghubungi CS melalui Live Chat, panggilan ke 100 atau terus ke saluran media sosial mereka untuk menyemak lebih lanjut jika terdapat sebarang isu yang melibatkan kawasan anda. Boleh rujuk pautan> https://home.unifi.com.my/support/contact-us

 

Alternatif, boleh juga menggunakan EasyFix bagi bantuan layan diri berkenaan masalah teknikal internet(jika ada). Sila layari https://easyfix.unifi.com.my/ untuk penyelesaian masalah yang lebih pantas berkenaan unifi 👍

 

Harap membantu 😊

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Masalah Wifi

Anda dah call 100 atau tak untuk buat Report Teknikal berkenaan isu anda?

Sakura84
Sheriff

Re: Masalah Wifi

 

Hai @nbr564725 

 

Cuba minta customer service untuk reset port terlebih dahulu. Tetapi kalau isu masih sama, terus je buat laporan untuk semakan pihak teknikal.

Aliph8
Sheriff

Re: Masalah Wifi

@nbr564725 Anda boleh menggunakan EasyFix bagi bantuan layan diri berkenaan dengan masalah teknikal. Sila layari https://easyfix.unifi.com.my/ untuk penyelesaian masalah yang lebih pantas berkenaan dengan unifi. Sekiranya masih ada isu, sila hubungi customer servis untuk buka laporan.