cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Modem tidak berfungsi

SOLVED
Contributing Citizen ✪

Modem tidak berfungsi

Hai.modem saya tidak berfungsi sejak pagi tadi.saya telah membuat direct connection dari modem ke telefon tetapi masih tidak berfungsi.telefon rumah masih berfungsi 

 

3 REPLIES 3
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Modem tidak berfungsi

hi sis

 

dah reboot modem?

kalau masih xleh jom layari fb @weareunifi or live chat

New-in-Town ✪✪

Re: Modem tidak berfungsi

sy punya modem pun tak berfungsi walaupun dah bayar, aduan dah dibuat di kaunter tm dan telefon ke tm kl. tapi still not available sampai sekarang. so macam mana ni???
Mayor

Re: Modem tidak berfungsi

hai, masa buat aduan apa staff kat sana cakap? boleh share?