cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No internet service fo long time padahal dah bayar

Solehahothman12
Contributing Citizen ✪

No internet service fo long time padahal dah bayar

Kenapa internet still xdapat padahal dah bayar RM94.35 xkan nak bagi duit percuma ja tapi perkhidmatan tak ada? Dah try contact pekerja tm tapi xmembantu pun. Penat lah mcm ni. Please lepas ni bagi no tel atau something yang kami boleh contact terus. Dah email n chatlive but still no response. Really not recommend this wifi to others huh! 

1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: No internet service fo long time padahal dah bayar

Hai @Solehahothman12 ,

 

Sekiranya anda mengalami downtime, mula mula sekali anda harus periksa sama ada anda ada tunggakan atau tidak. Jika clear, cuba restart modem anda. Perhatikan lampu di modem anda bila ianya hidup semula.

 

Jika terdapat lampu berkelip merah, kemungkinan berlaku kerosakan di kawasan anda. Terus hubungi livechat, jika anda tak tahu caranya sila rujuk video di bawah.

 

Untuk livechat anda harus daftar dahulu.

 

1. How to register TM unifi portal.

2. How to livechat.